Saknar Oscar

Ja! Imorrn gäller det!
Hela hela vägen till Örnsköldsvik! Längtar så otroligt!

Ska samtidigt tipsa alla om att fara på bilbingo ikväll och spela lite på Chokladhjulet för där kommer jag att vara! Så ta chansen vet ja!

Imorrn är det sista dagen denna vecka, hur ska jag klara av allt bussåkande, är redan så otroligt less!

Du och endbart du älskling!
Saknar Oscar

Det som jag aldrig trodde skulle ske!

Det har skett något stort i mitt li denna vecka! Jag ska få köra Bwm:n till Örnsköldsvik på Torsdag. Där ska jag även stanna till på söndag med min Oscar,längtar väldigt mycket.

Körde i Östersund för första gången i Lördags! Var väldigt nervös men det gick hur bra som helst, det enda som skedde var att är vi skulle fara från parkeringhuset ovanpå Mittpunkten så blev maskien helt knäpp och svalde våran lapp! Fick lite panik där ett tag men det löste sig till slut!
Igår skickade jag efter min skinnis! Yeah! Längtar så jag tror jag går åt!

Igåt skulle jag skjutsa min käre bror till ICA för att han skulle panta massor av flaskor och jag skulle skicka iväg min ansökan om ett riktigt körkort, väl framme så började det att spöregna! Min bror och jag satt kvar i bilen och våndades i cirka 10 minuter innan vi räknande till tre och kutade ut! Jag till postlådan och han till bagaget men sen tyckte han att de var nog och hoppade in tillsammans med alla pantflaskor! Haha! Så då var vi där vi började igen! Men det löste sig tillslut!

Åh! Jag längtar så fruktansvärt till helgen för Oscar ska bjuda mej på middag på MamaMia och sen ska vi gå på bio!

 

 

Oj oj!
Life goes on..


Torsdag!

Den 20 oktober då smäller det! För då fyller Josse 18år och då ska det firas med skumpa och ett stanbesök! Vart vi skall tillbringa natten har inte utforskats än men det löser sig! Haha!

Jag är fruktansvärt skol less!

Vill göra något annat än vara på Hjalmar Strömerskolan just nu! Men allt löser sig säkert.
Tänkte jag skulle vara duktigt och plugga matte c iår men de gick nog i stöpet ganska ordentligt, kan absolut ingenting.. haha! Så nu blir det kanske en kurs mindre men de gör ingenting!

Jennie har tagit körkortet, så vi följde medut och raggade, haha! det var en upplevelse!

Aja, ska väl iväg och arbeta en sväng.

Over and out