söndag

När man bor här är helg tråkigt..
Iaf den här helgen, tur solen lyser! Nu ska ja gå och äta min havregrynsgröt o sen läsa lite diametermätningar, da och dgv uträkningar och annat smått och gått :)

nära nu

En dag kvar en dag kvar en dag kvar EN dag kvar :) hihi..Allt som hänt!

På måndag, klockan två, kommer jag hämta Jerry i Lkpg :)
Två veckor tidigare än vad vi hade trott. Och jag är världens gladaste människa!
Sen fick vi reda på att måndag vecka tolv, alltså inte nästa vecka men veckan därpå så är vi ledig! Och även fredagen den veckan! Så jag kommer kunna fara hem en dag tidigare! :D Kommer bli måånga dar hemma denna gång och jag är glad! Mitt liv leker just nu! Och jag trivs :)
I lördags var jag ut med två klasskamrater här i Lkpg, började förfesten hos Marcus efter att Fredrik hjälpt mej med parkeringsautomaten som var de konstigaste jag stött på! Mobbad blev man med, de första han sa när han kom var att de kan inte vara lätt att komma från Norrland till civilisationen! Hrmf :)
Tisdagen var vi ute i skogen och vilken dag sen! Solen lyste och jag lyckades med alla mina stubbar så nu är det bara att hålla nerverna i styr när de bär av med praktiskt prov B om två veckor!
Vid lunch grävde jag ner mej och nästan somnade i solen, var så underbart! Men någon, förmodligen Micke var så snäll o såg till att jag inte somnade med en snöboll!
Nu när alla i klassen har börjat lära känna varandra trivs jag så himla bra! Det är roligt nästan hela tiden :)
I Onsdags var vi till Skinnskatteberg och skogsmästarskolan och dit vill jag sen, vilket ställe! Det jag saknar är tre månaders praktik annars så kommer jag ha allt annat efter det här året.
3 år med pluggning verkar vänta mig, för skogsmästare vill jag bli!
Over and out Sofie Jonsson, blivande skogsmästare ;) hihi..

Gran Canaria

Herrans vad mycket kort man samlar på sig på datorn! Sitter och rensar bort en massa dåliga nu och mitt i allt hittar jag ett jag vart sugen på att lägga upp..
Våran resa till GC, de börjar bli några år sen nu!

kärlek är underbart!

"Tack för 4 månader baby. Jag älskar dej o saknar dej hur mycket som helst. Du är underbar o så jävla vacker <3"

Jag hade totalt glömt bort att de var 4 månader idag och när man vaknar 6 minuter över midnatt av ett sånt sms då kan man inte bli annat än överlycklig! Jag har världens bästa pojkvän!Vår!

Solen lyser! Värmer upp både taken och snön på gatorna så nu har asfalten börjat kika fram, och det gillar jag! Man blir så mycket gladare av någon anledning :)
Idag har vi fått träffa distriktscheferna för Holmen och Södra skog, även en representant från Skogmästarprogrammet i Skinnskatteberg men han ska vi få träffa mer nästa vecka för då ska vi dit och kolla läget lite. Inspirerad vart man så på vägen hem ringde jag två samtal om praktiken i maj. Så nu vet jag vilka som har hand om plantsättning och röjning runt Gäddede, framsteg!
Sen håller jag på att kolla runt lite om ledighet vid påsk, eller distansstudier som det heter!
Även om jag kan få korta ner tiden som ska vara till röjning och plantering och trycka ihop bägge till en och en halv vardera istället för två respektive tre veckor. För jag vet att jag inte kommer att jobba med det, jag vill hålla på med planeringen och därför lägger jag hellre mer tid på det så på måndag blir det till att grilla läraren Mats! Och hoppas på att man får som man vill ;)
En annan bloggare skrev om dessa, fint tycker jag! Ord man sätter på väggen :)
När jag äntligen får mitt egna hem så hoppas jag att jag har detta i hallen!

upp o ner som en bergochdalbana

Annars då? De känns tungt.. 177kr att leva av denna vecka..
Ta sig i kragen försöker man, uppmuntra sig själv. Pengar är inte allt!
Sägs det..

Sportlov!

Tillbaka i Linköping efter fem underbara dar i Gäddede.
Tre spenderades på skotern och torsdagen bjöd på det absolut bästa vädret, strålande sol som värmde! Fick nästan lite vårkänslor :)
Baby leker lite!
Alex kille Lucas, Alex själv o brodern Seb var vårat sällskap :)
Lucas o Alex vid Lucas skoter, Jerrys o sen Fredriks fina skoter som jag fick låna
<3 :)